Kako odabrati madrac?
Navigacija Pregled proizvoda

MojSan SHOP Otoka

MojSan SHOP Otoka i nova kolekcija proizvoda za spavanje

Nova kolekcija proizvoda MojSan u najopremljenijem sleeping studiu u BiH
U savremeno uređenom sleeping studiu MojSan SHOP Otoka, uz educirani kadar prodajnih savjetnika možete upoznati sve proizvode branda MojSan koji su početkom ove godine pronašli svoje mjesto i na tržištima Europske unije. Kolekcija proizvoda za spavanje uključuje paletu od preko dvadeset modela madraca, veliki izbor različitih tipova jastuka, nadmadraca, posteljina, kreveta i ostalih proizvoda za kvalitetan i zdrav san. 
 
MojSan u novoj kolekciji izdvaja PREMIUM liniju proizvoda koja je u skladu sa najnovijim trendovima u svijetu sistema za spavanje a sastoji se od jastuka, jorgana i toppera iz Woolly kolekcije na bazi prirodnih materijala sa Woollmark 100% vuna certifikatom te Bamboo kolekcije sa organskim bambusom. 
 
Novitet predstavlja i nova Anatomic Visco line kolekcija jastuka na bazi memory pjene posebnog oblika kao odgovor na specifične i zahtjevne potrebe spavača a koja se odlikuje funkcionalnošću i vrhunskom udobnošću.
 
Obzirom na činjenicu da je MojSan lider u opremanjima smještajnih kapaciteta u BiH i regiji odlučili smo da po prvi put u vlastitoj maloprodajnoj mreži ponudimo neke od premium madraca i box spring kreveta koji se nalaze u poznatim hotelskim lancima kao što su Swissotel Sarajevo, Courtyard by Marriot Sarajevo i drugi. U renoviranom, savremeno uređenom salonu MojSan SHOP Otoka, zahvaljujući tome, možete upoznati i proizvode koji se nalaze u najluksuznijim hotelima u BiH i regiji te prenijeti dio tog ambijenta u vlastite spavaće sobe.  
 
MojSan SHOP Otoka je inače prva maloprodajna lokacija ovog regionalno poznatog branda koji polako osvaja i zahtjevna europska tržišta.