Kako odabrati madrac?
Navigacija Pregled proizvoda

MojSan uveo najnoviji međunarodni sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015

Standard ISO 9001:2015 međunarodno najpriznatiji standard za sisteme upravljanja

TÜV SÜD Management Service GmbH München
Standard ISO 9001:2015 je međunarodno najpriznatiji standard za sisteme upravljanja koji uključuje zahtjeve za sistem upravljanja kvalitetom koje organizacija treba ispuniti da bi postigla stalno zadovoljstvo kupaca. Sistem upravljanja kvalitetom, često nazivan QMS (Quality Management System), je skup politika, procesa, dokumentiranih procedura i zapisa koji definiraju skup pravila koja propisuju kako će naša kompanija izrađivati i isporučivati proizvod i uslugu, Vama, našim dragim kupcima.
 
QMS mora biti usklađen s potrebama kompanije, te proizvodima i uslugama koje pružamo, a ISO 9001 2015 standard daje smjernice za uspostavljanje uspješnog QMS-a. Ovaj međunarodni standard prepoznat je kao temelj na kojem će firma izgraditi sistem koji će osigurati unaprijeđenje svih procesa i zadovoljstvo kupaca koje je temelj svega.
 
Uvođenjem novih standarda želimo našim postojećim i potencijalnim partnerima poslati poruku da smo pouzdana kompanija kojoj vrijedi ukazati povjerenje na polju proizvodnje sistema za spavanje i ostalih servisa koje nudimo.
 
Proces restruktuiranja i pripreme za audit koji je obavila certifikacijska kuća TÜV SÜD Sava d.o.o. kao i edukacija uključenih u ovaj proces je trajala godinu i pol dana čime smo osnažili konkurentske prednosti naše kompanije te utvrdili put na izvozna tržišta.
 
Dragi naši kupci, otkrit ćemo Vam tajnu da smo mi već godinama u stvari servisirali Vas, naše drage kupce prema svim definiranim propisima koje imaju elemente ISO 9001:2015 Standarda...sada nam je trebao samo dokument :-)
 
Vaše povjerenje nam je najznačajniji certifikat...zato spavajmo zdravo i pomozimo drugima da rade to isto!
 
Vaš MojSanTeam.