Kako odabrati madrac?
Navigacija Pregled proizvoda

NOVO MojSan® SHOP Tuzla

Kontinuitet razvoja maloprodajne mreže u BiH

2. sprat robne kuće Tuzlanka
Novootvoreni MojSan SHOP Tuzla je kontinuitet razvoja u vidu građenja vlastite maloprodajne mreže salona širom BiH. 
 
Upravo realizirani projekat otvaranja MojSan SHOP Tuzla, je već šesti u nizu studio proizvoda za spavanje koje imamo u našoj zemlji. Nakon Sarajeva, Banjaluke, Zenice i Kaknja, gdje je locirana i naša proizvodnja, za novi, moderni MojSan studio proizvoda za spavanje postala je bogatija i Tuzla.   
 
Moderno uređeni, savremeni sleeping studio MojSan SHOP Tuzla se nalazi u robnoj kući Tuzlanka i odlikuje se konceptom pažljivo osmišljenim i orijentiranim ka kupcu sa kolekcijom proizvoda za spavanje koja uključuje paletu više od dvadeset modela madraca, veliki izbor različitih tipova jastuka, nadmadraca, posteljina, kreveta i ostalih proizvoda za kvalitetan i zdrav san. 
 
Obzirom na činjenicu da je MojSan lider u opremanjima smještajnih kapaciteta u BiH i regiji odlučili smo da u vlastitoj maloprodajnoj mreži ponudimo neke od premium madraca i box spring kreveta koji se nalaze u poznatim hotelskim lancima kao što su Swissotel Sarajevo, Courtyard by Marriot Sarajevo i drugi. U savremeno uređenom salonu MojSan SHOP Tuzla, možete upoznati i proizvode koji se nalaze u najluksuznijim hotelima u BiH i regiji te prenijeti dio tog ambijenta u vlastite domove. 
 
Za one koji se odluče za kupovinu u MojSan SHOP-u Tuzla, vjerujemo da su interesantne pogodnosti kao što je:
  • besplatna dostava za madrace i krevete za sve kupovine sa adresom isporuke u BiH, 
  • besplatna isporuka i montaža kreveta u krugu od 20 kilometara od Tuzle, 
  • mogućnosti kupovine putem platnih lista za uposlene,
  • beskamatno kreditiranje za penzionere putem fonda PIO/MIO,
  • mogućnost kupovine na rate shopping karticama svih vodećih banaka u BiH, 
  • izvedba vanstandardnih madraca i nadmadraca sa rokom isporuke do 12 dana na adresu kupca.
Moderni pristup tržištu, educirani kadar prodajnih savjetnika te vrhunski kvalitet proizvoda, će biti osnovna prednost našeg specijaliraznog studija madraca i sistema za spavanje u Tuzli. 
 
Dobrodošli!
 
MojSan SHOP Tuzla