Kako odabrati madrac?
Navigacija Pregled proizvoda

NOVO MojSan® SHOP Brčko&Bijeljina

Dobrodošli!
Pored aktivnosti vezanih za jačanje prisustva na stranim tržištima, intenzivno radimo i na širenju maloprodajne mreže u Bosni i Hercegovini. 
 
Brand MojSan, uz dva novootvorena sleeping studija u Brčkom i Bijeljini, trenutno broji sedam MojSan SHOP prodajnih lokacija u gradovima Sarajevu, Zenici, Banjaluci i Tuzli. Početkom godine investirali smo značajna finansijska sredstva u nove tehnologije koje su omogućile razvoj i plasiranje na tržište nove kolekcije madraca koja je u potpunosti usklađena sa aktualnim trendovima u industriji sistema za spavanje u svijetu. Pored kolekcije madraca ističe se visokokvalitetna kolekcija Style box spring sistema prezentirana u svim maloprodajnim lokacijama ovog domaćeg, vrlo uspješnog branda. 
 
Prezentaciju novih modela madraca i istovremeno širenje maloprodajne mreže objedinili smo kroz otvorenje dva nova, moderna koncepta MojSan Sleeping studija u Brčkom i Bijeljini. MojSan SHOP kao najreprezentativniji vid naše komunikacije sa tržištem pokazao se vrlo uspješnim u protekloj deceniji te je otvaranje novih prodajnih lokacija logičan slijed našeg razvoja. Vjerujemo da će MojSan SHOP u Mercator centru Brčko, te MojSan SHOP lociran u tržnom centru Emporium Bijeljina, ponuditi jedinstveno iskustvo kupovine za cijenjene kupce ove regije obzirom da se radi o prvom specijaliziranom studiju sistema za spavanje na ovom području.
 
Brand MojSan, kroz vlastiti, međunarodno nagrađivani koncept prezentacije sistema za spavanje i visoki nivo kvaliteta proizvoda, postaje prepoznatljivo ime u industriji sistema za spavanje u regionu. 
 
MS SHOP Brčko
049 206 245
shopbrcko@mojsan.ba
 
MS SHOP Bijeljina
055 243 310
shopbijeljina@mojsan.ba