Душек Erato | MojSan
Kako odabrati madrac?
Navigacija Pregled proizvoda

Душек Erato

Џебно јадро за идеална положба на телото!

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: views/product.php

Line Number: 91

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property of non-object

Filename: views/product.php

Line Number: 91

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: views/product.php

Line Number: 91

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property of non-object

Filename: views/product.php

Line Number: 91

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: views/product.php

Line Number: 91

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property of non-object

Filename: views/product.php

Line Number: 91

Џебно јадро за идеална положба на телото!

Душекот Erato е основа на понудата на Moj San за душеци со џебно јадро од пружини. Станува збор за компактен душек со квалитетна, фиксна, антибактериска и антиалергиска навлака која е затворена од сите страни, а постои и во изведба со перлива навлака. Јадрото на душекот кое е задолжено за квалитетна анатомска потпора на телото е обложено со ПУ пена со нормална тврдост кое на Вашето тело му овозможува задоволително ниво на удобност. Вкупната висина на душекот Erato е 22 цм. 
 
Душекот Erato е исклучително практично решение за Вашата спална соба, ценовно достапен за секој купувач, со одличен сооднос помеѓу вложеното и добиеното. Овој душек е еден од најпродаваните во понудата на MojSan.
  • Висококвалитетна и тешкогорива навлака, подложна на антиалергиски третман, изградена од ткаенина која ги задоволува барањата на Öko- Tex стандардите
  • Џебчестото јадро на душекот заедно со високоеластичната пена обезбедуваат квалитетна потпора на телото
  • Најдобар сооднос вложено – добиено
  • Антиалергиска навлака
  • ПЕС вата 200 г/ м2
  • Ретекс
  • ПУ пена ПН2534
  • ПУ пена ПТ2541
  • Мек филц 700 г/ м2
  • Џебчесто јадро на пружината