Kako odabrati madrac?
Navigacija Pregled proizvoda

MojSan® Shop prodajni saloni

Gdje se nalaze naši saloni?!

MojSan® Shop saloni su ugodna mjesta gdje se možete upoznati sa kompletnom ponudom naših proizvoda te dobiti stručne informacije od naših uposlenika vezano za Vaše specifične potrebe. Vlastiti maloprodajni saloni se nalaze u Sarajevu i to u TC Dallas na Otoci te u SC Alta na Marijinom dvoru. Dok je naš salon u Zenici lociran u SC Džananović. Također naši proizvodi su izloženi u show room-u vlastite Fabrike madraca u Kaknju. Naš najnoviji projekat je novootvoreni salon u Banjaluci a nalazi se u TC Emporium.

MojSan® Shop Alta

Savremeni studio madraca MojSan® Shop Alta se nalazi na Marijinom dvoru u Shopping centru Alta na 2. spratu centra u kojem se možete upoznati sa svim proizvodima iz našeg bogatog asortimana. Potražite stručne savjete naših prodajnih predstavnika i odaberite odgovarajući madrac uz pomoć visokosofisticiranog uređaja Xsensora. Zahvaljujući Xsensor tehnologiji od nekoliko ponuđenih modela izbor na osnovu softverskog mjerenja možete svesti na jedan koji Vam najviše odgovara. MojSan® Shop Alta je jedino mjesto u BiH gdje možete zahvaljujući visokoj tehnologiji doći do odgovora koji madrac da izaberete. 

Radno vrijeme MojSan® Shop Alta : pon – sub: 09:00 – 22:00, ned: 11:00-19:00

Adresa: Franca Lehara br. 2 - TC Alta  

Kontakt telefon: +387 33 590 555, e-mail: shopalta@mojsan.ba

Virtuelna šetnja 360°


MojSan® Shop Otoka

MojSan® Shop Otoka  se nalazi na Otoci u Tržnom centru Dallas, gdje su izloženi svi proizvodi koje imamo u ponudi. U moderno dizajniranom salonu možete naći sve ono što Vam je nedostajalo za kvalitetan san a što uključuje madrace, nadmadrace, jastuke, posteljine, jorgane, krevete, latoflekse te druge proizvode. Krajnji cilj branda MojSan® je kreirati proizvode koji će učiniti kupca zadovoljnim, a to je sa uspjehom rađeno proteklih godina. Posjetite nas u našem salonu  MojSan® Shop Otoka, potražite stručni savjet od naših prodavača, probajte naše proizvode i uvjerite se zašto je baš MojSan®  najbolji izbor za Vas. 

Radno vrijeme MojSan® Shop Otoka : pon – sub: 09:00 – 19:00, ned: ne radimo  

Adresa: Džemala Bijedića br. 123 - TC Dallas

Kontakt telefon: +387 33 466 660, e-mail: shop@mojsan.ba


MojSan® Shop Zenica

MojSan iz godine u godinu nastoji biti bliži svojim kupcima kroz dostupnost svojih proizvoda na širem teritoriju Bosne i Hercegovine. Sa tim ciljem i namjerom otvoren je novi maloprodajni salon u SC Džananović. U izuzetno dobro opremljenom i kreativno osmišljenom prostoru nalaze se svi modeli iz našeg proizvodnog asortimana gdje se kupci mogu upoznati sa prepoznatljivim kvalitetom naših proizvoda. Salon se nalazi na drugom spratu SC Džananović gdje ćete moći dobiti sve odgovore na pitanja vezana za naš proizvodni program ili savjete za odabir Vama odgovarajućeg proizvoda. Vaše zadovoljstvo nam je podstreh za napredovanje i usavršavanje te se nadamo da će neki od naših proizvoda učiniti Vaš krevet udobnijim mjestom za spavanje. 

Radno vrijeme MojSan® Shop Zenica : pon-sub 10:00-20:00, ned: 11:00-17:00

Adresa: Kamberovića polje bb - TC Džananović

Kontakt telefon: +387 32 241 777, e-mail: shopzenica@mojsan.ba

Virtuelna šetnja 360°


MojSan® Shop Banja Luka

MojSan nastavlja širiti vlastitu maloprodajnu mrežu u BiH. Ostvarenje strateških ciljeva branda Moj San u vidu otvaranja novih salona u cijeloj BiH  je usko povezano sa povećanjem interesa kupaca za našim proizvodima. MojSan Shop® Banja Luka se nalazi u okviru TC Emporium Banja Luka. 

Pored visokog kvaliteta proizvoda ističemo da je jedinstvena cjenovna politika kompanije prilagođena standardu prosječnog potrošača što kroz razne pogodnosti kupovine omogućava lakšu nabavku naših proizvoda. Posebnu pažnju smo posvetili educiranju prodajnih predstavnika što će krajnjem kupcu pomoći da odabir odgovarajće podloge spavanja bude u fokusu, a sve sa ciljem razvijanja dugoročnog povjerenja naših kupaca. Dobro nam došli!

Radno vrijeme MojSan® Shop Banja Luka : pon – sub: 09:00 – 21:00, ned: 10:00-16:00  

Adresa: Jovana Dučića br. 25 - TC Emporium

Kontakt telefon: +387 51 962 850, e-mail: shopbanjaluka@mojsan.ba

Virtuelna šetnja 360° 


NOVO MojSan® Shop Tuzla

Radno vrijeme MojSan® Shop Tuzla : pon – sub: 09:00 – 21:00, ned: 10:00 - 16:00

Adresa: Univerzitetska 16, Robna kuća Tuzlanka

Kontakt telefon: +387 35 280 000, e-mail: shoptuzla@mojsan.ba


MojSan® Show room Fabrika

Radno vrijeme MojSan® Fabrika: pon-pet 07:00-15:30

Kontakt telefon: 032 550 061, e-mail: info@mojsan.ba