Kako odabrati madrac?
Navigacija Pregled proizvoda

Zašto MojSan®?

10 razloga zašto odabrati MojSan® proizvode

MojSan® je domaći brand sa jasnim ciljem zadovoljenja potreba korisnika za kvalitetnim snom. Ono što mi radimo i što nas čini prepoznatljivim je kvalitet cijelog procesa servisiranja kupaca od proizvodnje do konačnog plasmana proizvoda. Prepoznajte naše prednosti u nekom od glavnih 10 razloga zašto izabrati MojSan®

Potpuna fokusiranost na zadovoljenje potreba kupaca

MojSan® svojom širokom ponudom proizvoda za spavanje želio osigurati bogat izbor našim cjenjenim kupcima kako bi bili u prilici odabrati proizvod za svoje jedinstvene, vlastite potrebe. Navike spavanja se razlikuju ponaosob te smo kombinacijama različitih vrsta materijala napravili proizvode i za one najzahtjevnije spavače. U standardnoj ponudi imamo veliki broj modela za svaku grupu proizvoda te smo pored toga u prilici odgovoriti i na Vaše specifične unikatne zahtjeve. 

Domaća kompanija sa visokim nivoom kontrole kvaliteta

MojSan® je domaći Bosanskohercegovački brand u vlasništvu firme Delibašić poliuretani d.o.o. čiji proizvodni kapaciteti su locirani u Kaknju. Geografski položaj nam omogućava brzo djelovanje po pitanju isporuka i servisiranja naših cjenjenih kupaca u svim kanalima prodaje. Primjena visokih standarda kontrole kvaliteta je u sistemu funkcioniranja branda MojSan® obavezujućeg i strateškog značaja kako bi kontinuirano bili u mogućnosti ispunjavati zahtjeve, kupaca, zakonske regulative i propisa. Svaki proizvod prije distibucije prolazi nekoliko nivoa provjere kako bi bili sigurni da zadovoljava postavljene kriterije.

Inovativna rješenja zahvaljujući novim tehnologijama

MojSan® u vlastitoj proizvodnji koristi nove tehnologije kako bi bili u mogućnosti pratiti svjetske standarde u oblasti proizvodnje sistema za spavanje. Korištenje tih tehnologija nam je omogućilo veću efikasnost proizvodnje istih sto se direktno odrazilo na korist za krajnjeg kupca u vidu inovativnih rješenja te visokog nivoa kvaliteta za pristupačnu cijenu. Mi vjerujemo da kvalitet nije samo imati kompletan proces pod kontrolom nego i da svaki pojedinačni aspekt djelovanja  mora biti razvijan inovativnim i kreativnim pristupom a u cilju što većeg zadovoljstva naših kupaca. 

Koristimo materijale koji nisu štetni za zdravlje i okoliš

MojSan® sistemi za spavanje u vlastitom sastavu ne sadrže štetne materije koje bi mogle imati negativan uticaj na kožu spavača niti po okoliš. Pažljivim odabirom tekstilnih materijala, pjene, opružnih jezgri i ostalih repromaterijala osigurali smo da konačni proizvodi budu sigurni i u krajnjoj upotrebi apsolutno bezopsani za korištenje i namnjenu za koju su predodređeni. Usklađivanje standarda proizvodnje svih naših proizvoda sa Evropskim regulativama nam je jedan od strateških ciljeva s'obzirom na činjenicu da dio vlastitih proizvoda izvozimo na tržište Europske unije.

Društveno odgovorna kompanija

MojSan® je do sada sudjelovao u velikom broju aktivnosti na poboljšanju kvalitete života i pomoći sredini u kojoj živimo. Sudjelovanje u raznim akcijama pomoći, donacijama , stipendiranju te drugim aktivnostima za potrebe zajednice i društva u kojem živimo je od početka krasilo brand MojSan®. Humanim gestovima u trenucima velikih poplava, pomoći bolnicama u cijeloj BiH, donacijama kulturno-prosvjetnim  društvima te drugim gestovima, MojSan® je stvorio sliku kompanije izuzetno cijenjene od strane cjelokupne društvene zajednice. 

Glavni sastojak proizvoda sami proizvodimo

MojSan® brand u vlasništvu kompanije Delibašić poliuretani d.o.o. posjeduje vlastiti pogon za proizvodnju PU pjene ( Polyurethane foam), koja predstavlja najčešće korišten materijal za proizvodnju sistema za spavanje. Mogućnošću da sami proizvodimo sirovinu koju najčešće koristimo, stvorili smo nivo cijena koje predstavljaju najbolji omjer uloženo dobiveno iz perspektive kupca. Danas smo u prilici ponuditi proizvode koji su izrazito konkurentni  te cjenovno pozicionirani u prosjeku 20% niže od proizvoda konkurenata sa istim nivoom kvaliteta utrošenih materijala, čime smo pokazali osjetljivost za standarde života u BiH.

Izvoz u EU i opremanje velikih hotelskih lanaca

MojSan® već četvrtu godinu za redom izvozi svoje proizvode na tržište Evropske Unije preko kooperanata zahvaljujući razvijenim partnerskim odnosima. U 2013/2014 godini omjer izvoza je bio cca 50% vrijednosti ukupnih proizvedenih dobara. Pored tog segmenta razvijena sposobnost opremanja poznatih hotelskih lanaca u BiH i regionu je nešto po čemu postajemo prepoznatljivi. Danas na madracima MojSan® možete spavati u hotelima; Courtyard by Marriott® Sarajevo, Grand Hotel Neum® Neum, Hotel President® Sarajevo, Pino Nature Hotel® - Prvi Šumar Trebević, Hotel Festival® Sarajevo,  Aqualina®, te mnogim drugim. Interesovanje i realizaciju projekata opremanja hotela, apartmana i pansiona smo imali i u Makedoniji te Hrvatskoj. 

Edukacija prodajnih predstavnika i savjetnika

MojSan® u fokusu vlastite djelatnosti ima stalno praćenje kretanja na tržištu kako bi se što bolje prilagodili  izazovima modernog poslovanja u smislu odgovarajuće prezentacije vlastitih proizvoda. Posebnu pažnju smo posvetili edukaciji ljudskih resursa u razvijanju prezentacijskih vještina putem edukativnih treninga a sve sa ciljem što boljeg pristupa krajnjem korisniku naših proizvoda kako bi taj isti kupac mogao lakše pronaći odgovarajuće proizvode za spavanje. Prodajni savjetnici branda MojSan® su prošli faze edukacije te je konstantno usvršavanje sa ciljem pružanja kvalitetnih informacija krajnjem kupcu naš streteški cilj.

Volimo to što radimo

MojSan® team je tim educiranih mladih ljudi koji vrijedno rade na razvijanju i unaprijeđenju proizvodnog asortimana sa glavnim ciljem visokog stepena zadovoljenja potreba kupaca. Pristup svakog uposlenog prema poslu je lakši u uspješniji ako zaista vjerujemo u kvalitet onoga što nudimo predstavljajući reputaciju kompanije u pravom svjetlu. Kreirajući proizvode koji obezbjeđuju kvalitetan san  vremenom smo zavoljeli to što radimo te i  dalje želimo biti Vaš pouzdan partner zahvaljujući kojem ćete i dalje moći istraživati svoje snove ! Vaš MojSan !